کاربردی‌ترین راه های کاهش استرس و اضطراب؛ با استرس‌تان خداحافظی کنید

راه های کاهش استرس

فهرست مطالب

در جوامع امروزی، استرس دوستِ جدایی‌ناپذیری است که هر از چند گاهی و شاید بیش‌تر از آن، به سراغ ما می‌آید؛ از آن دست رفیق‌هایی که هیچ‌وقت نمی‌خواهد دوستی‌مان را به پایان برساند و همواره هم تلاش می‌کند تا با اذیت کردن‌مان، خودش را سرگرم کند. بدین ترتیب، پیدا کردن راه های کاهش استرس و اضطراب به موضوعی چالش‌برانگیز تبدیل می‌شود.

وقتی که دلار بالا می‌رود، ناخودآگاه سروکله‌اش پیدا می‌شود تا بحث دلار را باز کند، زمانی که اتفاقی برای یکی از عزیزان زندگی‌مان می‌افتد، می‌آید تا تنها نمانیم و زمانی که زندگی سخت است، رفیقِ روزها و شب‌های ما می‌شود.

استرس و اضطراب، این دو دوست جدایی‌ناپذیر، تنها چیزهایی هستند که در حبس ابد و یک روزه زندگی‌، کنارمان هستند. با توجه به ژنتیک و شخصیت، آدم‌هایی هستند که کم‌تر با آن‌ها مواجه می‌شوند اما از آن طرف، برخی دیگر ۲۴ ساعته با آن درگیرند. طبیعی است که ارتباط ۲۴ ساعته در هر حالتی، رابطه‌ای سم می‌سازد و این مشکل برای استرس و اضطراب نیز صادق است.

در این مطلب از مجله سلامتی لیمومی قصد داریم به روش‌هایی اشاره کنیم که می‌توانید برای کاهش ارتباط با این دوستان سمی به‌کار گیرید تا آرامش بیش‌تری داشته باشید.

چگونه می‌توانیم استرس و اضطراب را کاهش دهیم؟

استرس و اضطراب یک تجربه بسیار رایج است که میلیون‌ها انسان در کره زمین به شکلی روزانه‌ و گاه‌به‌گاه با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. افراد بسیار زیادی وجود دارند که هر روز به‌سبب مسائل کاری، خانوادگی، نگرانی‌های ناشی از سلامتی و تعهدات مالی‌ای که دارند، سطح فزاینده‌ای از استرس را تجربه می‌کنند.

جدا از این موضوع، عوامل ژنتیکی، سطح حمایت اجتماعی و تیپ شخصیتی فرد می‌تواند روی استرس تأثیر بگذارد؛ به عبارتی، برخی افراد به‌سبب عوامل مختلف، بیش‌تر از دیگران در معرض استرس قرار می‌گیرند.

راه های کاهش استرس

به حداقل رساندن استرس مزمن در زندگی روزمره، مسئله‌ای مهم برای سلامتی انسان است چراکه استرس می‌تواند در نهایت خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، اختلالات اضطرابی و افسردگی را در اشخاص افزایش دهد.

در ادامه به راه های کاهش استرس و اضطراب اشاره می‌کنیم که می‌توانند روزهای سالم‌تری را برای همگی ما بسازند:

1. فعالیت بدنی بیش‌تری داشته باشید

اگر احساس استرس می‌کنید، حرکت دادن بدن به‌طور مداوم می‌تواند کمک شایانی به شما بکند.  یک مطالعه ۶ هفته‌ای روی ۱۸۵ دانشجو نشان داده که شرکت در ورزش هوازی به مدت ۲ روز در هفته، به طور قابل توجهی می‌تواند سطح استرس را کاهش دهد.

مطالعات دیگری نیز نشان می‌دهد که درگیر شدن در فعالیت‌های بدنی به کاهش سطح استرس و بهبود خلق‌وخوی اشخاص کمک می‌کند؛ به عبارتی، افرادی که تحرک کم‌تری دارند در نهایت با مشکلاتی نظیر استرس، خلق‌وخوی ضعیف و اختلالات خواب دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

مقاله پیشنهادی: علت خواب زیاد چیست و چرا مدام احساس خواب‌آلودگی می‌کنیم؟

اگر در حال حاضر ورزش نمی‌کنید، با فعالیت‌های کوچکی مثل پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری می‌توانید سطح استرس خود را کاهش دهید.

درمان استرس

2. از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید

رژیم غذایی بر همه جنبه‌های سلامتی اشخاص، از جمله سلامت روانی، تأثیر می‌گذارد. مطالعات نشان می‌دهد که اشخاصی که  رژیم‌های غذایی‌ای سرشار از مواد فرآوری‌شده و شکر فزاینده دارند، سطح استرس بیش‌تری را تجربه می‌کنند.

استرس مزمن در هر شخص می‌تواند به پرخوری منجر شود و در نهایت با خوردن فست‌فود زیاد، سلامت اشخاص را به خطر بیندازد. به علاوه، نخوردن مواد مغذی کافی و کامل ممکن است خطر کمبود منیزیم و ویتامین‌های B را افزایش دهد.

مقاله پیشنهادی: پرخوری عصبی؛ چرا وقتی استرس داریم به سراغ غذا می‌رویم؟

به حداقل رساندن مصرف غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری‌شده و خوردن بیش‌تر غذاهای کامل مانند سبزیجات، میوه‌ها، لوبیا، ماهی، آجیل‌ و دانه‌ها می‌تواند رژیم غذایی سالم‌تری را برای شما به همراه داشته باشد و انعطاف‌پذیری‌تان را در برابر استرس بهبود ببخشد.

راه های کاهش استرس و اضطراب

3. استفاده از دستگاه‌های هوشمند را به حداقل برسانید

گوشی‌های هوشمند، تبلت و کامپیوتر به بخشی اجتناب‌ناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیل شده‌اند. می‌دانیم که این دستگاه‌ها برای فعالیت‌های روزانه ما ضروری هستند اما استفاده بیش از اندازه از آن‌ها نیز می‌تواند سطح استرس را افزایش دهد.

یکی از راه های کاهش استرس و اضطراب این است که زمان استفاده از گوشی‌های هوشمند خود را محدود کنید. مطالعات نشان داده که استفاده بیش از حد از گوشی‌های هوشمند رابطه‌ای مستقیم با افزایش اختلالات سلامت روان و سطح استرس دارد.

مقاله پیشنهادی: آشنایی با انواع اختلالات شخصیت؛ شما با کدام یک دست و پنجه نرم می‌کنید؟

راه های کاهش استرس

4. استفاده از مکمل‌های دارویی را در نظر بگیرید

ویتامین‌ها و مواد معدنی نقش مهمی در پاسخ به استرس و تنظیم خلق‌وخوی بدن دارند. به این ترتیب، کمبود یک یا چند ماده مغذی می‌تواند بر سلامت روان و توانایی شما برای مقابله با استرس، تأثیر بگذارد.

جدا از آن، مطالعات بسیار زیادی منتشر شده که نشان می‌دهد مکمل‌های غذایی می‌تواند به کاهش استرس و بهبود خلق‌وخو در اشخاص کمک کند. به عنوان مثال، هنگامی که استرس دارید، سطح منیزیم در بدن کاهش می‌یابد.

از آن‌جایی که این ماده معدنی نقش مهمی در پاسخِ بدن به استرس ایفا می‌کند، مهم است که مطمئن شوید هر روز منیزیم کافی در بدن دارید. به همین سبب، استفاده از مکمل‌های منیزیم می‌تواند به کاهش سطح استرس کمک کند.

راه های کاهش استرس

5. مراقبت از خود را یاد بگیرید

سعی کنید زمانی را در طول روز برای تمرین‌های خودمراقبتی اختصاص دهید تا در نهایت، استرس‌تان کاهش یابد. برخی از این تمرینات عبارت‌اند از:

  • بیرون رفتن برای پیاده‌روی
  • دوش گرفتن
  • روشن کردن شمع
  • خواندن یک کتاب خوب
  • ورزش کردن
  • تهیه یک وعده غذایی سالم
  • تمرینات کششی قبل از خواب
  • ماساژ
  • انجام دادن یک سرگرمی مورد علاقه
  • تمرینات یوگا

رژیم‌های مخصوص کاهش و افزایش وزن لیمومی

بدون استپ وزنی

بدون گرسنگی

هماهنگ با داروهای مصرفی

متناسب با مزاج

مناسب محل کار

غذاهای ساده و در دسترس

درخواست مشاوره رایگان

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که خود مراقبتی می‌تواند سطوح پایین‌تری از استرس را در زندگی اشخاص به همراه داشته باشد. جدا از این موضوع، قرار گرفتن در معرض رایحه‌های خاص می‌تواند آرامش بیش‌تری را در اشخاص ایجاد کند. در ادامه به برخی از این رایحه‌ها اشاره می‌کنیم:

  • اسطوخودوس
  • گل سرخ
  • وتیور
  • ترنج
  • بابونه رومی
  • نرولی
  • کندر
  • چوب صندل
  • یلانگ-یلانگ
  • شکوفه پرتقال
  • شمع‌دانی

درمان استرس

6. مصرف کافئین را کاهش دهید

کافئین، ماده‌ای شیمیایی است که در قهوه، چای، شکلات و نوشیدنی‌های انرژی‌زا یافت می‌شود و سیستم عصبی مرکزی را در اشخاص تحریک می‌کند. مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند احساس اضطراب را به شکل فزاینده‌ای افزایش دهد.

افراد آستانه‌های متفاوتی برای تحمل میزان کافئین دارند. اگر متوجه شدید که کافئین می‌تواند شما را پریشان یا مضطرب کند، با جایگزین کردن قهوه و چای با نوشیدنی‌های دیگر، مصرف آن را کاهش دهید.

7. با خانواده و دوستان خود وقت بگذرانید

یکی از راه های کاهش استرس و اضطراب، وقت گذراندن با دوستان و خانواده است؛ حمایت اجتماعی از طرف دوستان و خانواده می‌تواند به شما کمک کند تا از زمان‌های استرس‌زا عبور کنید و مقابله‌ای ساده‌تر با این عامل داشته باشید.

به طور کلی داشتن یک سیستم حمایت اجتماعی روی سلامت روان اشخاص تأثیر می‌گذارد. اگر احساس تنهایی می‌کنید و دوستان یا خانواده‌ای ندارید که به آن‌ها وابسته باشید، پیوستن به یک باشگاه، تیم ورزشی و گروه‌های اجتماعی را در نظر بگیرید.

راه های کاهش استرس

8. حد و مرز ایجاد کنید و نه گفتن را یاد بگیرید

عوامل استرس‌زای بسیار زیادی وجود دارند که در کنترل شما نیستند، اما برخی از آن‌ها نیز قابل کنترل‌اند. اگر فعالیت‌هایتان بیشتر از زمان و توانایی‌تان باشد، استرس‌تان افزایش می‌یابد و مدت زمانی که می‌توانید برای مراقبت از خود صرف کنید را محدود می‌شود.

کنترل زندگی شخصی ممکن است به کاهش استرس و محافظت از سلامت روان شما کمک کند. یکی از بهترین راه های کاهش استرس و اضطراب، نه گفتن است. این امر مخصوصاً در صورتی که فعالیت‌های بیش از حدی دارید، می‌تواند مفید باشد چراکه بدین شکل در مسئولیت‌های سنگین خود غرق نمی‌شوید.

انتخابی بودن در مورد کاری که به عهده می‌گیرید و نه گفتن به چیزهای مختلف، می‌تواند در نهایت منجر به کاهش سطح استرس شما شود.

راه های کاهش استرس و اضطراب

9. یاد بگیرید که از اهمال‌کاری اجتناب کنید

یکی دیگر از راه های کاهش استرس و اضطراب، این است که اولویت‌های خود را حفظ کنید و از به تعویق انداختن کارها اجتناب کنید. به تعویق انداختن کارها ممکن است به بهره‌وری شما آسیب برساند و شما را مجبور کند تا کارهای بیشتری را عقب بیندازید؛ موضوعی که افزایش استرس و تأثیر منفی بر سلامت و کیفیت خواب را به همراه دارد.

10. تنفس عمیق را تمرین کنید

استرس ذهنی، سیستم عصبی سمپاتیک و حالت تدافعی بدن‌تان را فعال می‌کند. طی این واکنش، هورمون‌های استرس باعث ایجاد علائم فیزیکی مانند ضربان قلب سریع‌تر، تنفس سریع‌تر و انقباض عروق خونی می‌شوند.

تمرینات تنفس عمیق ممکن است به فعال شدن سیستم عصبی پاراسمپاتیک کمک کند. این تمرینات شامل تنفس دیافراگمی، تنفس شکمی و تنفس سریع است. هدف از این تنفس، این است که نفس خود را متمرکز کنید و کندتر و عمیق‌تر نفس بکشید.

زمانی که از طریق بینی به شکلی عمیق نفس می‌کشید، ریه‌های شما به طور کامل منبسط‌ شده و شکم شما بالا می‌رود؛ فرایندی که می‌تواند به کاهش ضربان قلب‌تان کمک کند و آرامش بیش‌تری احساس کنید.

سخن پایانی

اگرچه استرس، بخشی اجتناب‌ناپذیر از زندگی است و دوستی با وی هیچ‌گاه به اتمام نمیٰ‌‌رسد، اما مزمن بودن و فزاینده بودن وجود آن می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی شما تأثیر بسزایی بگذارد.

ورزش، تمرکز حواس، گذراندن وقت با حیوانات خانگی و به حداقل رساندن زمان استفاده از دستگاه‌های هوشمند، مؤثرترین راه های کاهش استرس و اضطراب به‌شمار می‌آیند که می‌توانند بسیار کمک‌کننده باشند.

در این مسیر می‌توانید از رواشناسان لیمومی نیز کمک بگیرید. برای رزرو وقت، کلیک کنید.

منابع:

Healthline

این مقاله را برای دوستان خود ارسال کنید

48 نظر

  1. من خودم مشکلم از اول بخاطر دیدن یه مرده تو قبرستون اتفاق افتاد قبلش خیلی آدم نرمال و شجاع و نترسی بودم بعد اون انقدر که به این دنیا و اون دنیا نماز و پیغمبر فکر کردم از ریخت و قیافه خودم و آدما میترسم از همه چی راه میرم میترسم هی با خودم میگم این منم راه میرم این منم می شینم می خندم انگار باور نمیکنم خودمو نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی بعضی وقتا تو یه جمع آشنا یهو یه ترس عجیبی میاد سراغم انگار اطرافم نمی شناسم پدر و مادرم نمی شناسم انگار از یه جای غریبم
    خلاصه خیلی با خودم کلنجار رفتم یکم با کمک روانشناس یکم دارو بیشتر از اعتماد به نفس خودم تمام تلاشم میکنم که از این وضع در بیام و روحیه قبلمو حتی شده به ظاهر حفظ کنم مدیتیشن خیلی خوبه تمرکز و بالا میبره

  2. سلام
    لطفا یه راهکار کوچیک حداقل بگو به ملت بیشتر احساس میکنم شما بازاریابی داری میکنی یا تبلیغ روانکاو و روانپزشک
    احتمالا به منم که اینو گفتم میگی برو روانکاو

    1. سلام وقت بخیر. راهکارها تا جای ممکن از در مطلبی که خوندید گفته شده. مراجعه به پزشک هیچ نفع مالی برای ما نداره اما خودمون رو موظف میدونیم که اگر کسی مشکلش رو با ما درمیون میگذاره بهش یادآوری کنیم که باید تحت نظر متخصص باشه.

    2. سلام دوست عزیز
      من شنیدم برای مقابله با استرس برید تو دل خطر یعنی دقیقا برید داخل منشاش.هروقت میرید برای ام ار ای سردر ورودیش نوشته از حضرت علی که برای غلبه بر ترس به دل ترس بروید .

  3. سلام وقت تون بخیر من 20 سالمه جدیدا نامزد کردم همش استرس دارم تپش قلب بی اشتها افسردگی کسل بودن خسته بودن راهکار دارین//

    1. سلام وقت بخیر. درک میکنید که الان در شرایط پراسترسی هسنید تنها چیزی که شما رو کمک میکنه مراجعه به یک مشاور روانشناس و یا روانکاو به شکل آنلاین و یا حضوری هست که مشکلتون به شکل ریشه‌ای حل بشه

  4. این علایم پانیک هستش چای قهوه و شکلات خیلی کم بخورید ورزش کنید تا بهتر بشید درمان نکنید رنج آور ترین بیماری دنیا رو میگیرید از غم دوری کنید و تنها نمونید

  5. سلام من ۱۳ سالمه واز اون موقع که خودمو شناختم تا به الان ناخن هامو می خورم.

    1. سلام عزیزم حیف از این عمر زیبا نیست که خدا بهت داده باید بشینی خودت رو کنکاش کنی که از چی ناراحتی .زندگی انقدر زیباست که باید همیشه شاد باشی عزیز دلم

    1. سلام وقت بخیر. حتما و حتما به روانکاو و یا روانپزشک مراجعه کنید تا ریشه استرس مشخص بشه و برای درمانش اقدام کنید. یادتون باشه هر چه قدر درمان رو عفب بندارید عوارض جسمی و روحی استرس خودش رو بیشتر نشون میده.

  6. سلام من خیلی وقته همش اضطراب و استرس دارم تپش قلب شدید میگیرم حس تهو بهم دست میده تا میخوام حرف بزنم دستم خیلی شدید میلرزه

    1. سلام وقت بخیر دوست عزیز. حتما پیشنهاد می‌کنیم به روانکاو مراجعه کنید تا مشکل برطرف بشه. جلسات مشاوره به شما کمک می‌کند علت ریشه‌ای استرس و اضطرابتون رو پیدا کنید و درمانش کنید. لطفا این کار رو پشت گوش نندازید. حتی می‌تونید از طریق اپ‌های آنلاین هم وقت مشاوره با توجه به بودجه و شرایطی که دارید تنظیم کنید. توجه کنید پزشکی که انتخاب می‌کنید از مردم نظرهای مثبت زیادی دریافت کرده باشه.

      1. سلام من کلا برای امتحانات استرس می گیرم با اینکه هیچ مشکلی ندارم چیکار کنم؟

      2. سلام وقتتون بخیر
        پیشنهاد میکنم برای داشتن نتیجه بهتر در دوران امتحانات از رژیم دانش آموزان لیمومی استفاده کنید مرسی که همراه لیمومی هستید
        https://limoo.me/blgcmnt2

    2. این علایم پانیک هستش چای قهوه و شکلات خیلی کم بخورید ورزش کنید تا بهتر بشید درمان نکنید رنج آور ترین بیماری دنیا رو میگیرید از غم دوری کنید و تنها نمونید

    3. سلام حتما صفرا و بلغم و چک کن از زبونت متوجه میشی من صفرام بالا بود اینطوری بودم درمان کردم خوب شد

      1. چجوری صفرا و بلغم رو چک کنیم ؟ میشه بیشتر توضیح بدین

      2. چجوری صفرا و بلغم رو چک کنیم ؟ میشه بیشتر توضیح بدین

      3. سلام دوست عزیز
        برای تشخیص دقیق واصولی باید مزاج شناسی انجام بشه و همجنین مراجعه به متخصص غدد
        بعد از تشخیص مزاج استفاده از برنامه غذایی کمک بسیاری میکند رژیم لیمومی رژیم مزوبولیک هست که در اون با توجه به طبع، ژنتیک و ویژگی‌های جسمی و سلامتی شما برنامه غذایی تنظیم میشه. برای مشاوره رایگان و دریافت رژیم می‌تونید از این لینک اقدام کنید https://limoo.me/blgcmnt2

  7. سلام
    تشکر از شما بابت راهکارهای مفیدی که ارائه داد.
    لطفا در کنار تمام موارد فوق، بعد فرامادی بدن را هم لحاظ بفرمایید و راه های کاهش استرس از طریق ارتباط با خدا را هم اضافه کنید

    1. سلام دوست عزیز ممنون از نظرتون. بله به موضوع مهمی اشاره کردید. ممنون از همراهیتون

    2. من ۱۴ سالمه و تازگی خیلی تپش قلب شدید میگیرم شب ها اصلا خوابم نمی بره خیلی سخته بعد نمی دونم چند وقتیه یک رازی دارم نمی تونم به کسی بگم و نمی دونم دلیل تپش قلب هم اینه یا چیزه دیگه ای عست

      1. وقت بخیر . بهتره به پزشک مراجعه کنید برای اینکه خیالتون راحت بشه یه نوار قلب بگیرند

  8. من کلا استرس دارم تنها جرات نمیکنم خانه باشم تنها برم بیرون کلا دست پام بی حی میشه موقع تنهایی

    1. سلام وقت بخیر دوست عزیز. با توجه به استرس شدیدی که تجربه می‌کنید باید از روانکاو و یا روانپزشک کمک بگیرد. پس این کار در اولویت قرار بدید که یک روانکاو و یا روانپزشک معتبر پیدا کنید. این متخصص‌ها بهتون کمک می‌کنن ریشه اضطرابتون رو پیدا کنید و باهاش مواجه بشید. انتظار نداشته باشید که یک شبه ایت استرس برطرف بشه ولی کاملا می‌تونید امیدوار باشید که مشکلتون به مرور زمان با کمک این متخصص‌ها برطرف بشه.

  9. من بیشتر مواقع استرسم بامدیتیشن کم میکنم نتیجه خوبی میگیرم حتما اینکارا بکنید

  10. سلام،من نمیدونم چرا وقتی که شب میشه ناخوداگاه اضطراب شدید به سراغم میاد،بطوریکه دستگاه گوارشم بهم میریزه و خواب ندارم

    1. سلام دوست عزیز. پیشنهاد می‌کنیم حتما به یک روانکاو و پزشگ مراجعه کنید که دلیل اصلی استرستون مشخص بشه و برای درمانش اقدام کنید. بسیاری اوقات با جلسات مشاوره و بدون احتیاج به دارو اضطراب شما بهبود پیدا می‌کنه و سلامت خوابتون به هم نمی‌ریزه.

    2. سلام عزیزم بهش میگن اضطراب شبانه ،خیلی آدما بهش دچارن. میتونی با مدیتیشن و تمرین های تنفسی و دمنوش های آرام بخش قبل خواب خودت رو آروم کنی.و در نهایت اگه میبینی از پسش برنمای حتما از روانشناس کمک بگیر و اونوقت شاید روانشناس برای درمان ارجاع بده شما رو به روانپزشک.

  11. و منی که توی شغلم از استرس و اضطراب زیاد موقع صحبت کردن با مشتری لکنت میگیریم و اعتماد بنفس پایینی دارم و واقعا نیاز به درمان دارم بیشتر واقع نمیتونم غذا بخورم

    1. سلام وقت بخیر دوست عزیز. حتما پیشنهاد می‌کنیم به روانکاو مراجعه کنید تا مشکل برطرف بشه. جلسات مشاوره به شما کمک می‌کند علت ریشه‌ای استرس و اضطرابتون رو پیدا کنید و درمانش کنید.

  12. سلام من هر شب اصلا خوابم نمیاد بعضی وقتا دوساعت و بعضی وقتا اصلا نمی خوابم و از استرس دلم می خواد از جاش در بیاد

    1. سلام دوست عزیز وقت بخیر. اول از همه پیشنهاد می‌کنیم حتما به روانکاو و مشاور روانشناسی مراجعه کنید تا مشخص بشه علت ریشه‌ای استرستون از چیه. وقتی علت مشخص بشه می‌تونید درمان رو شروع کنید و به خودتون کمک کنید. گاهی اوقات همین جلسات مشاوره منطم باعث میشه که احساس بهتری داشته باشید و خوابتون هم تنظیم بشه.

      1. سلام خسته نباشید من خیلی یک آدم استرسی استم خصوصا در این اواخیر مخصوصا در کلاس زمان که استاد میگوید یک تست را بخوان در صورت خوب یاد دارم پیش خودم اما یک دفعه استرس میاد سراغم و صدام میگیره به طور وحشتناک نمیتونم دستام می لرزه و غیره لطفا یک راهنمایی کنید و اینکه من در آلمان زندگی میکنم اگر یک راه درمان دارید لطفاً کمک کنید و آیا شما کانال یوتیوب هم دارید ؟اگر یک روانشناس برایم معرفی کنید ممنون میشم

      2. سلام وقت بخیر دوست عزیز. ممنون از اینکه دغدغه‌تون رو با ما در میون گذاشتید. ببینید اول از همه باید ریشه استرستون مشخص بشه. اینکه چرا در مواقع محتلف شما دچا استرس میشید. به روانکاو حتما مراجعه کنید و درمان رو ادامه بدید تا این مشکل برطرف بشه و روی زندگی روزانه‌تون تاثیر منفی تا این حد نگذاره. در کنار درمانتون می‌تونید از رژیم مخصوص اهش استرس ما هم استفاده کنید. رژیم لیمومی رژیم مزوبولیک هست که در اون با توجه به طبع، ژنتیک و ویژگی‌های جسمی و سلامتی شما برنامه غذایی تنظیم میشه. برای مشاوره رایگان و دریافت رژیم می‌تونید از این لینک اقدام کنید: https://limoo.me/blgcmnt2
        تو این لینک هم توضیحات بیشتر داده شده: https://limoome.com/landing/disease/stressdiet/

    2. سلام من نمیدونم چرا تا میخایم بریم یجای دوراسترس میادسراغم همش میگم الان توماشین برم ترافیک اینا ببخشید ها میگم دست شویی بگیره چیکارکنم سری نرفته میادسراغم ازاسترس زیاد بخدا نمیتونم هیجا برم نمی‌دونم بایدچیکارکنم

      1. سلام وقت بخیر دوست عزیز. اول از همه پیش روانکاو و یا روانپزشک معتبر مراجعه کنید تا دلیل این سطح از استرس مشخص بشه و درمانتو سریع شروع بشه. هر چه قدر سریع‌تر درمان رو شروع کنید، سریع‌تر هم به مشکل استرستون چیره می‌شید ولی انتظار یکشبع خوب شدن رو نداشته باشید. تکنیک‌های زیادی برای افرادی مصل شما وجود داره که با استفاده از اون‌ها استرس کنترل میشه. این تکنیک‌ها رو مشاور و یا روانپزشک به شما یاد میده.

      2. احتمالا روده تحریک پذیر هست ریشه اش هم استرسه من یه مدت اینجوری شده بودم تا سر کوچه هم نمیتونستم برم یا جایی که دستشویی نبود روانپزشک یه قرص داد یه هفته ای خوب شدم

  13. من همیشه از انجام یه کاار جدید میترسم و معده ام از استرس عصبی میشه اما وقتی میرم توی اون کار و انجامش میدم حالم خوب میشه همه چی مثل روال قبل میشه

    1. سلام یگانه جان
      دقیقا شروع هرکاری سخت اما با انجام دادن آن کار راحت و آسان می‌شود

      1. سلام من نزدیک ۱۳ سال استرس دارم تا دارو میخورم خوبم تا ترک میکنم انگار استرس میخواد خفه کنه منووو قصد بارداری دارم تو خدا کمکم کنید،،،،،

      2. سلام وقت بخیر. دارو به تنهایی مشکل استرس رو برطرف نمی‌کنه باید حتما پیش روانکاو هم برید تا ریشه استرس مشخص بشه. در کنار این درمانی که دارید ادامه میدید، می‌تونید ار رژیم غذایی مخصوص کاهش استرس هم استفاده کنید. رژیم لیمومی رژیم مزوبولیک هست که در اون با توجه به طبع، ژنتیک و ویژگی‌های جسمی و سلامتی شما برنامه غذایی تنظیم میشه. برای مشاوره رایگان و دریافت رژیم می‌تونید از این لینک اقدام کنید: https://limoo.me/blgcmnt2
        لطفا این لینک رو هم مطالعه کنید تا بیشتر با رژیم ضد استرس لیمومی آشنا بشید: https://limoome.com/landing/disease/stressdiet/

      3. سلام من ۳۱ سالمه این چن سالی استرس دارم حالا نزدیک یه سال تا مریض بشم استرس میگیرم همش فک میکنم که من یه مریضی بدی دارم بااین فکر حالم خیلی بدمیشه تابشنوم یکی مرده حالم بدمیشه همش فک میکنم منم میخوام بمیرم تورو خدا کمکم کنید سه تا بچه دارم حتی دیگه نمیتونم درس به بچه هام برسم

      4. سلام وقت بخیر. ببینید شما حتما باید به روانکاو و یا روانپزشک مراجعه کنید تا ریشه این فکرهاتون کامل مشخص بشه. بعد از تشخیص برای درمان اقدام میشه و شما با داشتم جلسات منظم مشکلتون برطرف میشه می‌تونید مادر یا پدر سالم‌تری برای فرزندتون باشید اما اگر برای درمان اقدام نکنید نه تنها خودتون که زندگی فرزندانتون رو هم با مشکلات خودتون درگیر می‌کنید و اون‌ها هم در آینده‌ دچار مشکل میشن. پس هرجور شده به فکر درمان باشید.

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه شما پس از تایید سردبیر منتشر می‌شود.

مطالب مرتبط

پربازدیدترین مطالب